DISTRIBUTIE EN PLUGGING


CD-DVD Overeenkomst en orderbevestiging:

Indien u de stemra-aanvraag door ons heeft laten verzorgen en het duidelijk is welke CD-DVD uitvoering u wenst, zullen wij naast de offerte ook een definitieve CD-DVD persovereenkomst opstellen die de CD Fabriek als producent en u als klant ondertekenen. Dit is een soort contract waarin de CD Perserij en u zich verplichten om alles naar behoren te laten verlopen.

Nadat de CD-DVD persovereenkomst in ons bezit is en de CD-DVD productie in behandeling is genomen, ontvangt u van ons de orderbevestiging met de afleveringsdatum van de CD’s of DVD’s.

Levertijden:
Vanaf de dag dat het basismateriaal (lithofilms, prémaster, Stemratoestemming) gereed is en bij de CD Perserij ligt, geldt er gewoonlijk een levertijd van ongeveer 9 werkdagen. Voor nabestellingen geldt er gewoonlijk een levertijd van 4 tot 5 werkdagen. Eventuele spoedorders in overleg.

Tijdens de laatste drie maanden van het jaar (oktober, november en december) dient men met langere levertijden rekening te houden.

Betaling:
Betalingstermijn in overleg.

DISTRIBUTIE VAN UW CD PRODUCTIE:

Dankzij onze unieke Direct To Retail formule reikt de service van de CD Perserij tot aan uw voordeur, of die van uw klanten natuurlijk.

Wij verzorgen Pick- en Pack activiteiten, dragen zorg voor uw retouren en kunnen uw normale product omverpakken naar actie product. Met ons kwalitatief hoogstaande totaalpakket nemen wij u het logistieke traject van uw CD & DVD productie volledig uit handen.

De levertijden van CD producties als bij bestellingen zijn uiterst kort.

© dvdfabriek.nl - webdesign Your Concept
dvdfabriek.nl